Error showing flash-object.
Error showing flash-object.

Klik hier voor de foto’s van Argenta Degraef 25 jaar.

Klik hier voor de foto’s van de beste belegger.
Klik
hier voor de foto's van de beleggingsnamiddag en -avond.

Beleggingsavond "De naakte waarheid" - Bedankt voor jullie komst! 

Error showing flash-object.

Beleggingsavond "De naakte waarheid" - 08 februari 2010 

"De ontleding van het huidige financieel klimaat" was dit jaar het thema van de beleggingsavond. In een goed gevulde academiezaal brachten de Argenta-top en Jeanine Degraef de naakte waarheid over sparen, verzekeringen, kredieten en beleggingen. Als afsluiter kreeg het publiek een attentie om van te snoepen. Tijdens het walking diner werd er nog lekker nagepraat. De Argenta beleggingsavond, een formule die smaakt naar meer!

 

White Party - 31 mei 2009 

Uniek party-concept gesponsord door Argenta Degraef. Tijdens de Argenta-actie wonnen Vansimpsen Nele uit Borgloon en Lindekens Sylvia uit Gingelom elk een auto- of brandverzekering (t.w.v. max. 450 euro) gedurende één jaar.

Appelcake-actie - 5 & 6 maart 2009 

Al meer dan 50 jaar serveert Argenta u een uniek recept: heldere producten met maximaal rendement, bankdiensten zonder onnodige kosten én een persoonlijke service. Onze klanten konden dan ook proeven van ons vakmanschap met een overheerlijk stukje appeltaart.

Beleggingsavond - 21 november 2008 

Tijdens de financiële crisissferen staat Argenta er als geen ander. Onze gastsprekers lichtten, tijdens de informerende beleggingsavond, ons cliënteel in over de beste beleggingen tot 2015.

20 Jaar Argenta Degraef - 22 september 2006 

Op 22 september mochten onze klanten elk een appelcake afhalen samen met een exclusief recept van kok en kippenkunstenaar Koen Vanmechelen.

Prijsuitreiking 20 Jaar Argenta Degraef  

Zes klanten konden naast Koens kookkunst ook proeven van zijn tekenkunsten die gebundeld werden in een gesigneerd exemplaar van zijn boek 'The cosmopolitan Chicken Project'. Een van de winnaars ging naar huis met een origineel kunstwerk van Koen Vanmechelen ter waarde van 3600 euro.

Verbouwing nieuw kantoor - 2002 

In 2002 liet het enorme klantenbestand het bestaande gebouw uit zijn voegen barsten. Met een verhuizing naar een grotere en moderne locatie op de Tiensesteenweg tot gevolg. Bij de verbouwing hield Jeanine dan ook rekening met de filosofie van Argenta. Zij koos bewust niet voor een kantoor met loketten maar eentje waar men face to face kan spreken met de bediende. Kortom een kantoor waar de klant zich thuisvoelt.