Error showing flash-object.
Error showing flash-object.

Jeanine Degraef kantoorhouder

 In 1986 begon ik aan mijn Argenta avontuur en startte ik als bediende bij het eerste Argenta kantoor in Sint-Truiden. Ik had als uitdaging Argenta te laten groeien en al snel boekte ik hierin succes. In 1991 werd mijn harde werk dan ook beloond en startte ik als zelfstandig kantoorhouder. Mijn klanten heb ik van nul af aan opgebouwd en momenteel heeft Argenta Degraef een zeer uitgebreide klantenkring. Mijn filosofie is 'een kantoor waar de klant zich thuisvoelt en waar er direct contact is met de bedienden, dus geen onpersoonlijke loketten'. Zelf ga en sta ik voor een optimale service als ook de persoonlijke aanpak en contact!

Tilly Nys commercieel bediende

Of je nu gewone bankverrichtingen komt doen of advies over je verzekeringen nodig hebt. Ik help je vlot en met een glimlach, al 5 jaar lang. Tijdens de vakantie zoek ik samen met Jan en mijn oogappeltje Emma de zon op. En ook al kan Cookie (ons hondje) in de handbagage, hij kan niet mee. Jammer!

Marleen Neven commercieel bediende

Sinds september 2007 werk ik bij Argenta Degraef. Ik ben getrouwd met Werner en samen hebben wij sinds 27 april een dochtertje Maaike. Al mijn vrije tijd gaat naar mijn kleine meid. Voor de rest hou ik van op reis gaan naar een zonnige bestemming en van een intiem etentje met mijn man.

Nancy Coen commercieel raadgever 

Lisa Boven commercieel bediende

 

Marleen Appeltans administratief bediende